مجموعه بلاگ مقالات
قسمت چهارم مجموعه آموزشهای Adobe Connect - کار با Pod های ویدئو و چت

در این قسمت از آموزش های نرم افزار Adobe Connect، به آشنایی با دو Pod نسبتاً ساده و کاربردی ویدئو و چت می پردازیم.
جهت کار با Pod ویدئو، مدرس کلاس می تواند با کلیک بر روی دکمه ای که در تصویر زیر نشان داده می شود، وب کم سیستم خود را فعال نماید. توجه داشته باشید که زمانی این دکمه فعال خواهد شد که لپ تاپ، تبلت و یا گوشی تلفن همراه شما دوربین جلو یا همان Camera داشته باشد و دوربین آن فعال شده باشد؛ همچنین در صورتی که جهت اتصال به کلاس مجازی از یک کامپیوتر شخصی استفاده می نمایید، باید یک Webcam بر روی آن نصب و راه اندازی شده باشد.
همچنین مدیر کلاس می تواند با قرار دادن ماوس بر روی نام هریک از شرکت کنندگان، درخواست فعال کردن Webcam را به وی بدهد که پس از فعال نمودن دوربین، تصویر آن شرکت کننده نمایش داده خواهد شد.
که پس از تایید شرکت کننده (Participant) مورد نظر، تصویر وی نمایش داده خواهد شد.
کار با Pod چت بسیار ساده می باشد. فقط هنگام تایپ فارسی باید به چند مورد توجه داشت؛ از جمله اینکه اکثر App های Adobe Connect در تلفن همراه از زبان فارسی پشتیبانی نمی کنند. لذا بهتر است که اشخاصی که با تبلت یا گوشی تلفن همراه به کلاس مجازی متصل می شوند، صفحه کلید خود را در حالت انگلیسی قرار داده و سپس تایپ نمایند. همچنین برخی از مرورگرها نیز با تایپ حرف "ی" فارسی مشکل دارند و معمولاً آن را به صورت جدا نمایش می دهند که باعث به هم ریختگی کلمات خواهد شد. لذا لازم است که در این موارد، جهت تایپ حرف "ی" از کلید ترکیبی "Shift+X" استفاده نمایید. در تصویر زیر تایپ متن فارسی شامل حرف "ی" به صورت صحیح نمایش داده شده است.
مدیر کلاس قادر خواهد بود با کلیک بر روی زبانه بالا، سمت راست Pod چت، تنظیماتی مانند تغییر رنگ و سایز فونت چت، مخفی نمودن پنجره چت و پاک کردن History چت فعلی را انجام دهد.
همچنین در صورتی که در تنظیمات کلاس اجازه داده شده باش، یک شرکت کننده داخل کلاس می تواند با قرار دادن ماوس بر روی نام هریک از شرکت کنندگان دیگر و یا استاد کلاس، وی را به چت خصوصی (Private) دعوت نماید.
در قسمت بعدی آموزش ها، به تشریح نحوه کار با Share Pod که یکی از مهم ترین Pod ها در Adobe Connect می باشد، خواهیم پرداخت.